CАМ-КИНТИ ЕООД е основана през 1991 год. с предмет на дейност проектиране и производство на машини за сладкарската и хранително-вкусовата промишленост и нестандартно оборудване. Първите собствени разработки са на ръчни и полуавтоматични машини, които постепенно се модернизират в самостоятелни и отделни автоматични машини. С натрупването на опит фирмата разширява продуктовата гама с производство на нови, модернизирани машини и автоматични технологични линии за сладкарски изделия. Фирмата предлага индивидуални решения и нестандартно оборудване за различни сектори на ХВП.

ИЗТЕГЛЕТЕ ПРОДУКТОВ КАТАЛОГ ОТ ТУК
СВАЛЯНЕ НА КАТАЛОГ  DOWNLOAD

ИЗТЕГЛЕТЕ КАТАЛОГ С ГОТОВИ ИЗДЕЛИЯ ОТ ТУК
СВАЛЯНЕ НА КАТАЛОГ  DOWNLOAD

Успоредно с разширяването на обхвата на пазара и продукта, компанията непрекъснато развива своите производствени и човешки ресурси. През 1999 г. фирмата изгради първата си собствена фабрика, а през 2005 г. е пусната в експлоатация нова производствена база с площ 8500кв.м. През 2008г., фирмата въвежда система за управление на качеството EN ISO 9001:2008. Оборудването, разработено от САМ-КИНТИ ЕООД има СЕ сертификат за съответствие с европейските стандарти за безопасност на храните. Компанията е утвърден лидер в производството на машини, съоръжения и технологични линии за сладкарството със сериозно присъствие на българския и международния пазар. Това се потвърждава и от редовния износ за държави от Европа, Азия, Северна Америка и Африка.

НАШИТЕ КЛИЕНТИ

КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ

С екипа на „САМ-КИНТИ“ ЕООД работим от 2010 г. През този период на съвместна работа, екипа на фирмата изработи поредица от технологични линии, шприц машини, тунк линии, тестомесачки, миксери, машини за производство на шоколад и много други. Постигнатите резултати от съвместната ни работа и показаните от страна на екипите на фирмата професионален опис, технически и организационни възможности ни позволяват да дадем висока оценка на работата им и да ги препоръчваме като коректен партньор на други фирми и организации.

Фирма „САМ-КИНТИ“ ЕООД е редовен изпълнител изпълнител на наши поръчки от 2000 година. Съвместната работа дава възможност фирмата добре да познава изискванията и условията за изпълнение на поръчките. От други фирми в бранша също чуваме благоприятни отзиви за оборудването, произведено от „САМ-КИНТИ“. Само през 2007 г. фирмата произведе за нас 11 броя машини за производство на сладкарски изделия. Изразяваме удовлетвореност от продуктите на компанията, както и от сервизното обслужване в гаранционен и извънгаранционен срок. Бихме препоръчали фирмата на всеки производител на сладкарски и други хранителни изделия като основни предимства са надеждността, качеството и поддръжката на продуктите.

Работим с фирма „САМ-КИНТИ“ от самото й създаване. Това е един коректен и изключително отговорен партньор. Изказване нашето голямо задоволство от работата на екипа на фирмата, който показва високи професионални качества, вещина, отговорност и организираност при изпълнение на поредната ни поръчка, а именно: производство на оборудване за сладкарски изделия по програма ФАР, състоящо се от 9 бр. нови машини. Всички монтажници от екипа работиха много добре с нашите технолози и с желание и готовност им предаваха своя опит и знания за правилната експлоатация на машините. Високо ценим сътрудничеството си със „САМ-КИНТИ“ ЕООД.

Като нови в сферата на производство на химически продукти, екипа на фирмата ни имаше множество неясноти относно необходимото ни оборудване. Специалистите на „САМ-КИНТИ“ се отнесоха много любезно и отговорно към нашите въпроси и ни дадоха отговори на всеки един от тях. Препоръчаха ни точно определено оборудване, което изработиха специално за нашите нужди, включващо автоматични дозиращи машини, подгряващи вани, хомогенизатори за химически продукти и др. Използваме всички машини ежедневно от 2019 година и сме изключително доволни от качеството им. При наличие на неизправност техниците на фирмата реагират светкавично за отстраняване на проблема. Най-важното за нас беше, че екипа на „САМ-КИНТИ“ се отнесе с пълно уважение към стартиращ и малък производител като нас. Силно препоръчваме компанията като надежден и коректен партньор!

Bulgarian BG English EN French FR German DE Greek EL Italian IT Romanian RO Russian RU Spanish ES